Thursday 14 April 2016

Zahájení 9. sezóny v Dream-cars


Před pár dny se v Praze na Karlíně konala akce pořádaná firmou DREAM-CARS, která se zaměřuje na půjčování luxusních automobilů a motorek. Nyní zahajuje již devátou sezónu, která je již tradičně doprovázena srazem několika modely, které mají k dispozici plus
řadou dalších žihadel, které byly zapůjčeny od Advantage Cars a dalších sběratelů či autosalonů. Tento rok byl asi největším lákadlem Mclaren 650S - spider (kabriolet).Tohle auto má výkon již v názvu a to 650 koní! K zapůjčení je za 40 tisíc na den.







Dalším velkým lákadlem i proto, že se do toho narozdíl od Mclarenu dalo sednout, bylo Ferrari 458 Speciale. Hardcore verze základní 458smičky Italia, která je opravdu samý karbon. V interiéru je ho všude plno. Projížďka by s tímhle byla jistě dokonalá.








Dalším Ferrari bylo nové 488 a dále California T, kabriolet s turbem v krásné modré barvě. Mimochodem tyhle dvě Ferrari si můžete zakoupit u Advantage-Cars.



Dream-cars má také zatím jako jedni z mála novou Mazdu MX-5, která bude oficiálně dostupná až v květnu!






Co bylo dále k vidění. Snad třeba Dodge Charger s 6.4 litrovým motorem, který jsem okusil na vlastní kůži :)





Viděli jste Dnes neumírej (Die Another Day). Aston Martin Vanquish si zahrál auto bonda a byl také k vidění i slyšení na akci!






Nebo speciální Ferrari 458 Italia Spider, kterou si předchozí majitel objednal v plné výbavě se vším všudy se speciální barvou, proto taky ta značka One of One, opravdu je jediná svého druhu.






Zajímavostí byla i upravená Bentley Continental GT jako jediná svého druhu s levostranným řízením.



Pragu jistě znáte. Ano je to ta samá Praga jen teď vyrábí opravdu závodní okruhová auta. Příkladem byla tahle bílá bestie, která sedí opravdu nízko u země.




Alfa Romeo 4C i v kabrio verzi. Moc pěkné autíčko a za cenu asi 1,5 milionů to není nic strašného. Zajímavostí je, že nemá vůbec posilovač řízení, kvůli snížení hmotnosti.







A ještě několik Porsche včetně Carrery GTS :)





No a zde je zbytek kousků, které jste mohli vidět.







Pokud jste dočetli až sem, ještě vám řeknu že se vyplatilo tam přijít na konec akce, kdy většina aut odjížděla. Mrkněte se na video, podařilo se mi jich pár zachytit jak startují!


2 comments:

  1. Co myslíte pravostranným řízením? Tenhle Bentley určitě nemá pravostranné. Důkaz a mnohem více na http://smikmatorphoto.com/blog/bentley-continental-gt-titan. Hezký den MN.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samozřejmě jsem myslel levostranným! Děkuji za upozornění opravím.

      Delete